Zebegény Főtér Ingatlan Iroda


ElérhetőségekNév: Zebegény Főtér Ingatlan Iroda
Cím: 2627, Zebegény, Petőfi tér 6.
Honlap:

BemutatkozásKisebb kanyarokat téve, Hódmezővásárhely, Szeged, Budapest után 1981 óta élek Zebegényben.

Elsősorban a csodálatos környezet és a művészet iránti szeretet vonzott e helyhez.20 éve magánvállalkozó lettem, szezonálisan működtetem ZEBEGÉNYBEN a Galéria Cukrászdát .
Az évek folyamán több letelepedni vágyó kedves családdal ismerkedtem meg, akikkel ragyogó emberi kapcsolatot sikerült kialakítanom és sikeres adás vételek eredménye képpen - egyre több ügyfélnek ajánlanak.
1998 óta középfokú ingatlanbecslő és közvetítő szakmával rendelkezem. A tevékenységi a következőkkel bővült:
értékbecslés,értékesítés, bérlés, tanácsadás, bérlemények, szállások kiadásával foglalkozom.

Egy ingatlan tele van történelemmel, titkokkal, realitásokkal és nagy kérdésekkel, hogy vajon ki lesz az új gazdája. Elsősorban ZEBEGÉNY és környéke területén foglalkozom e szakmakörrel, de Zebegény specifikusan a kedvenc helyem.
A vételi szándékkal jelentkező érdeklődőknek nem adok a kezükbe oldalas listát, hogy idejét és energiáját olyan ingatlanok megtekintésére pazarolja, ami biztosan nem felel meg az igényeinek.
Személyes beszélgetés és előzetes információk alapján, csak azt a néhány ingatlant mutatom be, amely a vevő és családja életvitele, igénye és anyagi lehetőségei szerint a kritériumoknak megfelel.
Segítek eladók és a vevőim részére az ingatlan valós piaci értékéről pontos információt nyújtani. Felelősséggel csak azokról az ingatlanokról nyilatkozok, amelyet személyesen megtekintettem, annak adatait, tulajdoni viszonyait, műszaki állapotát megismerem. Az ingatlan értékesítését pozitívan és negatívan befolyásoló körülményekre az eladó és a vevő figyelmét is felhívom, esetleg tájékoztatom a megoldások lehetőségeiről.

A sikeres tevékenységet több vidéki partneri együttműködés segíti. A kínálatomban előfordulhat, hogy fénykép nélküli ajánlat szerepel, ami a tulajdonos személyiségi jogai miatt, csak előzetes időpont egyeztetés követően, személyesen tekinthető meg.

Szeretem ezt a tevékenységi kört, nem használok trendi értékesítési praktikákat, hiszek az őszinte emberi szóban, szakmaiságban, tisztességben, kedvelem a profi kollégákat és hangot adok az inkorrektségnek.
A hét minden napján ( nyári főszezonban ) megtalálható vagyok Zebegény Galéria Cukrászda és kávézó hangulatos teraszán. 2627 Zebegény, Petőfi tér 6. vagy a fő téri irodánkban.Vendégem minden kedves érdeklődő egy finom kávéra , én addig részletes tájékoztatót adok az elképzelt ill. keresett ingatlanról. Ha kínálatunkban nem talál elképzelésének megfelelőt, címet cserélünk és értesítjük, ha Önnek megfelelő ingatlanról tudunk.

Új ügyfeleimnek korrekt ügyintézéssel szeretném meggyőzni arról, érdemes hozzám bizalommal fordulni.

„ A MEGBÍZHATÓ INFORMÁCIÓ A JÓ VÉTEL ALAPJA”

Kórusz Józsefné Balázs Márta 20 / 433-1732

Ügyfél fogadás:
Zebegény –fő tér iroda
Hétfő szünnap
Kedd – péntek 9 – 18 óráig
Hétvégén kizárólag telefonos időpont egyeztetés alapján állunk rendelkezésre.


Hirdetések