Üveghegy Ingatlan Stúdió Kft


ElérhetőségekNév: Üveghegy Ingatlan Stúdió Kft

BemutatkozásAmennyiben Önnek nincs elég ideje az ingatlan hirdetések között böngészni, csak bízza ránk, a nehezét, mi készséggel segítünk!

Cégünk az Üveghegy Ingatlanstúdió aktív szereplője a budapesti ingatlanrégiónak. Tevékenységünk ugyanakkor nem korlátozódik kizárólag a kerületekre, mivel számos vidéki és Pest-megyei ingatlan értékesítésével, és bérbeadásával is büszkélkedhetünk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók értékes lakások, családi házak, építési telkek, valamint prémium kategóriás luxusingatlanok is.

Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink igényes és megbízható partnerként segítik ügyfeleinket a tökéletes választásban. Folyamatos szakmai képzésekkel, angol, f és német nyelven törekszünk ügyfeleink részére minőségi ingatlanközvetítő szolgáltatást nyújtani.

Irodánk több szakmai szervezet és ingatlanos egyesülés tagjaként hálózati partnerként is célirányosan az ingatlanközvetítés szolgálatába állította a különböző irodák közös adatbázisát.Ügyfeleink kiszolgálása érdekében saját adatbázisunkon túl, azonnali segítségül hívhatjuk partnerirodáink széles kínálatát is.

Kérjük tegyen próbára minket, mi nem ismerünk lehetetlent. Ingatlanát piacra visszük, eladjuk, bérbe adjuk. Munkatársaink megtiszteltetésnek veszik, ha Ön felkeres minket!


Hirdetések
Működési terület