TIPP Ingatlaniroda


ElérhetőségekNév: TIPP Ingatlaniroda
Cím: 1067, Budapest, Teréz krt. 41.
Honlap:

Bemutatkozásw w w . t i p p i n g a t l a n . h u

Cégünk 1995-ben kezdte el ingatlan-forgalmazási és közvetítői tevékenységét.
A tudatos tervezésnek, a kitartó munkának, illetve a szolgáltatás-centrikus gondolkodásmódunknak köszönhetően mára elértük a Magyarországon megtalálható ingatlan-közvetítő irodák rangsorában a megtisztelő első helyet.

Jelenleg 66 ingatlan-forgalmazási tanácsadóval dolgozunk európai színvonalú irodánkban. Munkánkat nagyfokú hatékonyság, eredmény-, és ügyfél-orientáltság, az adott piaci viszonyokhoz igazodó rugalmasság jellemzi.

Tevékenységünk Budapest egész területére, és az ingatlanpiacon fellelhető minden ingatlantípusra kiterjed.
Kínálatunkban egyaránt szerepelnek a lakóingatlanok 5 millió forinttól - 3100 millió forintig; családi házak, építési telkek; ipari ingatlanok /üzemek, raktárak/, irodaépületek; újépítésű lakóingatlanok; nagy beruházást igénylő ingatlanfejlesztésű területek.
Az újépítésű ingatlanokkal egyre dinamikusabban foglalkozunk, folyamatosan bővítjük kínálatunkat új projektekkel.

Üzletkötőink havi szinten átlagosan 4500 ingatlan-közvetítési megbízással dolgoznak, és átlagos 4000-5000 ügyféllel találkoznak.

Nagy hangsúlyt helyezünk a személyre szabott szolgáltatásokra, az egyéni igények, kívánságok teljesítésére. Kiemelten kezeljük azokat az ügyleteket, ahol a régi típusú ingatlanok értékesítéséből kívánunk új lakást vásárolni.
Az értékesítést segítendő 2004 óta honlapot (www.tippingatlan.hu) is üzemeltetünk, melynek 2500 látogatója van naponta.

Cégünk minden - a hatékony profi munkához szükséges - infrastrukturális, informatikai és hivatali háttérrel rendelkezik. Ingatlanjainkat és kereső ügyfeleinket irodánknak készített számítógépes szoftverrel tartjuk nyilván, internetes weblapunkon irodánk egész kínálata megtalálható.
Mivel ingatlanirodánk a belváros szívében található - gondoltunk a gyalogosforgalomra is -, ennek okán ajánlatainkat irodánk magas színvonalon kialakított utcai portálján is megtekinthetővé tettük.

Központunkban jogi képviselőnk személyében biztosítjuk ügyfeleink számára a precíz, gyors, szakszerű és rugalmas ügyvédi ügyintézést. Segítséget nyújtunk továbbá az általunk közvetített ingatlanok földhivatali és illetékhivatali ügyintézésében, az adózással és a kedvezményes lakáshitelekkel kapcsolatosan.

Keresse fel irodánkat személyesen vagy weblapunkon keresztül, diszpécserszolgálatunk, kollégáink, ügyvédeink mindig készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Reméljük, hamarosan Önt is Megbízóink között üdvözölhetjük.

w w w . t i p p i n g a t l a n . h u


Hirdetések