Tápióvölgye Ingatlaniroda


ElérhetőségekNév: Tápióvölgye Ingatlaniroda
E-mail:
Telefonszám: +36-70-946 5508
Skype: tapiovolgye1abc
Cím: 2760, Nagykáta, Kossuth u.43/A
Honlap:

Bemutatkozás 

Mottónk: Ne házat vegyen, jól élhető, egészséges otthont teremtsen! Mi ebben leszünk partnere!
A Tápió-völgye kistérség Budapest és Szolnok között terül el, Kelet Pest megyében. A térség települései kívállóan alkalmasak a nyugodt és egészséges élet megvalósítására családi-házas környezetben. Nagykáta egész évben igénybe vehető nyári és téliesített, SPA gyógyfürdője, Tóalmás és Tápiószentmárton termálvizes fürdője messziről vonzza a gyógyulni vágyókat. Tápiószentmártonban található az Attila energia-domb és a Kincsem lovaspark, Kiss pincészet.
Cégünk végez forgalmi értékbecslést és hitelügyintézéssel is segítjük vásárlóink finanszírozási nehézségeit. Tervei között szerepel lakás, ház felújítás, korszerűsítés, vásárlás kössön nálunk FUNDAMENTA lakás előtakarékossági szerződést.
Korrekt ügyvédi hátteret biztosítunk a szerződések megkötéséhez, teljes körű földhivatali eljárással. 
Célunk a térség ingatlanforgalmának szakszerű, igényes közvetítése megrendelőink megelégedésére.
Bízva, hogy megismertek bennünket, szeretnénk mi is megismerni Önöket és álmaik otthonának kiválasztásában közreműködni. Írja meg mik az igényei, vagy válasszon ingatlant és a vásárlással kapcsolatos adminisztrációs gondot levesszük a válláról, nem kell napok, hetek után újra ügyvédhez járnia, egy leüléssel aláír mindent és a többi a mi gondunk! 60 nap múlva kap egy határozatot a földhivatalból, hogy mint tulajdonos bejegyezték!

Munkahelyek2003.11.04÷ napjainkig
Tápióvölgye Ingatlan és Hiteliroda,
Ingatlan és hitel közvetítő.

Hirdetések