Star Group


ElérhetőségekNév: Star Group
E-mail:
Telefonszám: 06307002196
Cím: Hévíz
Fax: 0683340845
Honlap:

Bemutatkozás 

Bemutatkozik a Star Group Ingatlaniroda

Hévízi gyógytó

A Hévízi gyógytó

A Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít.
Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője a római korból származó emlékek szerint több mint 2000 éves múlttal büszkélkedhet. A mai értelemben vett klasszikus hévízi kúra is több mint 200 éves múltra tekint vissza.
A 4,4 hektáros nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 85 órán belül teljesen kicserélődik. A hévízi tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos és enyhén radioaktív gyógyvizek kedvező tulajdonságait. Külön említést érdemel a tó medrét vastagon borító radioaktív gyógyiszap. A maga nemében egyedülálló hévízi iszap egyaránt tartalmaz szerves és szervetlen anyagokat, s a benne lévő rádiumsók és redukált kénvegyületek a gyógytényezők különleges értékeit képviselik. A többtízezer éves Pannon tengerből származó gyógyvíz és gyógyiszap a komplex fizikoterápiás kezelésekkel együtt valamennyi reumatikus- és mozgásszervi betegség kezelésére alkalmas. A víz hőmérséklete télen 23-25 °C, nyáron akár a 33-36 °C-ot is eléri.

Rólunk

Megnyílt Hévízen a Star Group Ingatlan forgalmazó irodája Csillag Katalin vezetésével.
Kati több mint két évet dolgozott egy sikeres amerikai központú ingatlanforgalmazásával foglalkozó franchise cégnek, de úgy döntött továbbiakban vállalkozó kollégákkal  folytatja munkáját az ingatlanok eladásával és vételével. A térséget teljesen ismeri, szakértelmét, megbízhatóságát magas színvonalon teljesíti. A balatoni térség teljes ismeretével rendelkezik, szereti születésének városát Keszthelyt, Hévízt amely már több mint tíz év óta a munkahelyének ad otthont. Szakértelme, empátiája immár két éve nyújt segítséget ebben a nehéz helyzetben mindenkinek megtalálva a neki legmegfelelőbb megoldást. Hévízen és a Balaton környékén, gyönyörű tájain a tájba illő szép házak, lakások, épültek várnak új gazdára. A gyógyulni, kikapcsolódni, pihenni vágyók is meg találhatják nálunk elképzeléseit,. Biztosak vagyunk benne, hogy a kisváros és környékének állóvizét alaposan felkavarja, a Star Group csapatának munkája, újszerű megközelítése és gyakorlata. Kérünk mindenkit, segítse munkánkat, hogy ebben a régióban minden ügyfelünk elvárásának megfelelhessen a Star Group csapata. 

 


MunkahelyekTrio II.Kft "Star Group"
Csillag Katalin
ügyvezető

Hirdetések