Cika Workout Kft.


ElérhetőségekNév: Cika Workout Kft.
E-mail:
Telefonszám: 06207766518

BemutatkozásAz ingatlanforgalmazásban hosszabb ideje állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Meglévő hely és piac ismeretünk fontos, hogy segítsünk az eladni illetve kiadni kívánt, ingatlanok értékének megállapításában, és a reális árképzésben. 
Alapelvünk, hogy ügyfeleinknek professzionális szolgáltatást nyújtsunk az ingatlanértékesítés, forgalmazás valamint a bérbeadás területén.
Működési alapelvünk, hogy megbízásainkat a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük, de ehhez Önnek is partnernek kell lennie, mert ez egy csapatmunka.
Teljes munkaidőben ingatlanközvetítéssel foglalkozunk! 
Munkatársaink a legnagyobb cégektől jöttek el és álltunk össze egy kisebb cégként, mely sokkal családiasabb és kevésbé merev , de mára eljutottunk odáig, hogy több helyen hirdetünk , mint a multik, és nálunk nincs kizárólagosság.

Ön csak akkor fizet, ha sikerre vittük az üzletet, legyen az bérbeadás, vagy eladás.
Egy kis ismertető mindkettőről:

Eladás:
Ami egyből mindenkinek a legfontosabb: 3 %- ért értékesítünk , ami a mai piacon egy korrekt árnak tekinthető. (átlagos közvetítői díj 3-5%)
Végig kísérjük az értékesítés folyamatát, az első megtekintéstől az ügyvédig, az Ön érdekét szem előtt tartva . 
Figyelemmel kísérheti a hirdetéseinket , visszajelzést kaphat az adott ingatlan piaci státuszáról ( napi hány érdeklődő tekintik meg átlagosan a hirdetést, ebből mennyi hívás és mennyi bemutatás érkezik), hiszen ezek Önnek is fontos információk, nem csak Nekünk.
Igény esetén a hitelügyintézésben is állunk a rendelkezésére.

Bérbeadás:
Egy havi bérleti díjat kérünk közvetítői díjként, cserébe minimum 1 éves bérleti szerződést iratunk alá a leendő bérlőkkel, melyre fedezetet a kaució ad! 
Végig kísérjük a folyamatot, a megtekintéstől a bérleti szerződés aláírásáig. 

Főbb profilunk a bérbeadás, de természetesen eladással is foglalkozunk, viszont minden Megbízónkat próbáljuk meggyőzni, hogy ha nem muszáj , akkor a jelenlegi piaci helyzetben ne adja el az ingatlanát, mert csak ár alatt lehetséges.

Remélem hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!
Bármilyen további kérdése van, hívjon minket bizalommal.


Hirdetések