László Zoltán


ElérhetőségekNév: László Zoltán
E-mail:
Telefonszám: +36-70-385-4026
Cím: 6723 Szeged, Tó u. 4/b
Honlap:

BemutatkozásNagy örömmel köszöntöm Önt abból az alkalomból, hogy felkereste a Napfény Ingatlaniroda honlapját! Bízom benne, hogy az Ön számára is értékes tanácsokkal, információval szolgálhatunk!

A Napfény Ingatlaniroda megnyitását több éves ingatlanközvetítői és vezetői tapasztalatszerzés előzte meg. Vállalkozásomat azzal a céllal indítottam, hogy Szeged város piaci szereplői egy olyan céghez fordulhassanak, ahol az ingatlanokkal kapcsolatos összes szolgáltatást egy helyen, szakszerű és megbízható módon vehetik igénybe.

Tanácsadó kollégáimmal mindannyian azon cél érdekében dolgozunk, hogy az ingatlaniroda ügyfelei – eladók vagy vevők - az ingatlanjukhoz kapcsolódó döntésüket úgy tudják meghozni, hogy figyelembe vettek minden fontos körülményt, hogy felhívtuk a figyelmüket az összes tudnivalóra.

Eltökélt szándékunk, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtsunk, amellyel nem pusztán kiszolgáljuk a felmerülő igényeket, de az ingatlaniroda felül is múlja azokat! Legyen szó forgalmi értékéről, a jogi tudnivalók közötti eligazodásról, hitel-felvételi lehetőségekről, biztosításról, felújításról. Úgy vélem, teljes körű kiszolgálásunkkal, ügyfélközpontú szolgáltatásunkkal helyünk van Szeged közvetítői piacán, és mi is öregbíthetjük az ingatlanközvetítő szakma presztízsét. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is az ingatlaniroda ügyfeleként köszönthetjük!

 

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal és tegyen próbára bennünket!

 

László Zoltán
irodavezető


MunkahelyekNapfény Ingatlaniroda
irodavezető

Hirdetések