Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda


ElérhetőségekNév: Kompasz Ingatlan Tanácsadó Iroda
E-mail:
Telefonszám: +36(30)9360239
Honlap:

BemutatkozásIrodánk fő tevékenysége az ingatlanközvetítés és tanácsadás. Célunk a hatékony, eredményes, udvarias és korrekt szolgáltatás.

Irodánkban INGYENESEN nyújtunk szakmai tanácsadást ingatlan kereséssel, vásárlással, eladással, kapcsolatban. Kérésére az Ön időbeosztásához igazodva készséggel állunk rendelkezésére.

Mielőtt vásárolna, vagy eladna, forduljon hozzánk műszaki, adózási, és illetékfizetéssel kapcsolatos kérdéseivel! Kérésére állapotfelmérést, értékbecslést is készítünk az Ön által megvásárolni, eladni kívánt ingatlanról.

Tapasztalatainkat, kapcsolatrendszerünket felhasználva mindent megteszünk annak érdekében, hogy megtaláljuk ügyfeleinknek a legoptimálisabb megoldást, akár ingatlan eladásról, vásárlásról, bérbeadásról vagy bérlésről legyen is szó.

Tevékenységünket saját költségünkön, saját kockázatunkra végezzük. Díjazásunk egyértelműen sikeres közvetítés utáni sikerdíj, amelynek mértéke a kialkudott vételár 3 %-a + ÁFA, 

Mielőtt megbízást ad valakinek, győződjön meg róla, hogy bejegyzett regisztrált szakemberrel került-e kapcsolatba. Minden ingatlanközvetítésre és értékbecslésre jogosult szakember szerepel az Ingatlanközvetítői, Ingatlanvagyon-értékelői és közvetítői névjegyzékben


Hirdetések
Működési terület