ORSZÁGALMA INGATLAN


ElérhetőségekNév: ORSZÁGALMA INGATLAN
E-mail:
Telefonszám: +36-70-340-10-40
Skype: oingatlan
Cím: Székesfehérvár, Várkörút 44.
Honlap:

BemutatkozásÖn ingatlant keres, vagy eladni szeretne? Vagy csupán tájékozódni szeretne a piaci folyamatokról? Forduljon hozzánk!

Az ORSZÁGALMA INGATLAN tapasztalt értékesítőkből álló ingatlaniroda Székesfehérvár belvárosában a fehérváriak, és környező településen eladni, vagy vásárolni kívánó ügyfeleink szolgálatában.
Elsősorban székesfehérvári és Fejér-megyei ingatlanok közvetítésével foglalkozunk, de együttműködve más ingatlanirodákkal, szinte az ország egész területén segítséget nyújtunk Önnek, ha ingatlant szeretne eladni, vagy éppen új otthonát, üzletét keresi.
Agilis, lendületes csapattal állunk a Várkörút 44. szám alatt eladni, vagy vásárolni kívánó Ügyfeleink rendelkezésére. Készséggel segítünk akkor is, ha csak tájékozódni szeretne.
Ha jelenleg nem találja kínálatunkban, amit keres, mi akkor is tudunk segíteni: felkutatjuk az elképzeléseinek megfelelő ingatlant.
Megbízható kollégák segítenek Önnek az ingatlan adás-vétel teljes folyamatában, de kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően segítséget nyújtunk a jogi tanácsadástól az adásvételi szerződés előkészítéséig, a kapcsolódó földhivatali ügyintézések és egyéb hivatali ügyek lebonyolításában, és természetesen a legoptimálisabb hitelkonstrukciók, pályázati lehetőségek felkutatásában is.
Nekünk fontos a jó hírnevünk, ezért maximális figyelmet szentelünk ügyfeleinknek, és jó kapcsolatot ápolunk a helyi ingatlanos kollégákkal, ezzel is arra törekedve, hogy minél szélesebb körben tudjuk keresni, vagy hirdeti az Ön otthonát.
Mindezt kedvező feltételekkel, a piacon egyedülálló lehetőségekkel, drága franchise díjak nélkül! :)

Forduljon hozzánk bizalommal, türelemmel, szakértelemmel várjuk kérdéseit.
Az ORSZÁGALMÁNÁL itthon az otthona!
 

 


HirdetésekReferensei