kod/148515


ElérhetőségekNév: kod/148515

Bemutatkozás 

A Duna House Debrecen, Füredi Kapu Irodája – az országszerte több mint 130 irodával, és több mint 1200 értékesítővel rendelkező Duna House hálózat tagjaként – 2008 óta áll az ingatlant keresők és kínálók szolgálatában. A mi 12 fős csapatunk, és a további 5 debreceni irodánkban dolgozó közel 50 kollégánk minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű, és professzionális szolgáltatást kínálva áll az Ön rendelkezésére.

Irodánk kiváló infrastruktúrával, könnyű megközelíthetőséggel és ingyenes parkolási lehetőséggel bír.

A folyamatosan szakmai képzéseknek köszönhetően, segítséget tudunk nyújtani a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb eladásában, valamint minden olyan szakmai szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges. Többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez.

Díjmentes Hitel Centrumunk, több mint 20 pénzintézettel áll kapcsolatban, segít megkeresni a legoptimálisabb hitelajánlatot, és annak teljes ügyintézését is átvállalja.

Reméljük, hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!


MunkahelyekHétfő - Péntek: 9:00 - 18:00
Debrecen, Böszörményi út 68.

Hirdetések
Működési terület