Coner Ingatlancsoport


ElérhetőségekNév: Coner Ingatlancsoport
E-mail:
Telefonszám: 06 20 400 4000
Cím: 1085 Budapest Somogyi Béla utca 18
Honlap:

BemutatkozásA Coner Ingatlancsoportot dolgozni akaró, tudó, szakmájukat értő és szerető emberek hozták létre.

Ez a cégcsoport nem egy emberről szól, hanem mindenkiről, aki részt akar venni a közös munkában, mert sikeresek csak együtt lehetünk. Minden ingatlanpiac más, ezért nem is szeretnénk külföldi példák alapján építkezni. A magyarországi viszonyok is megváltoztak, mi pedig rugalmasan alkalmazkodunk és jól átgondoltan tesszük meg lépéseinket. Mindezt úgy, hogy ezzel mind ügyfeleinket, mind kollégáinkat a lehető legjobb helyzetbe hozzuk, mert csak elégedett emberekkel lehet sikeresen együttműködni.

Mindenki számára mást jelent az otthon, de mindenki keresi, kutatja az ideális otthont, legyen az új, klasszikus, kicsi vagy nagy, akkor is, ha sajátban gondolkodik, akkor is, ha bérelni szeretné. Reméljük adatbázisunkban együtt megtaláljuk az elképzeléseinek megfelelőt! Immár 8 éves ingatlanértékesítési tapasztalattal állunk az Ön rendelkezésére, amelyből több, mint 6 évet franchise hálózatoknál töltöttünk. Azonban a világ - és vele együtt mi is - jelentős változásokon mentünk keresztül, így működésünket új alapokra helyeztük! 

Tapasztalatainknak és a szakma iránti elkötelezettségünknek köszönhetően rugalmasan tudtunk válaszolni az újfajta kihívásokra, ezért hoztuk létre a Coner Ingatlancsoportot. Sok-sok év tapasztalatait tudjuk összeadni, így egy gyorsan növekvő, képzett, elhivatott munkatársakból álló rendszert építettünk ki. Működési költségeinket jelentősen csökkentettük, mégis növelni tudtuk szolgáltatási hátterünket, ügyfeleink megelégedésére. Remélem hamarosan találkozunk, várjuk megkeresésüket.

Coner Ingatlancsoport - Mert együtt könnyebb!

Üdvözlettel: a Coner Ingatlancsoport minden tagja nevében

www.coneringatlan.hu      + 36 20 400 4000


Hirdetések
Működési terület