Hamvas László Hazbazar Bt


ElérhetőségekNév: Hamvas László Hazbazar Bt
E-mail:
Telefonszám: +36 30/237-2695
Cím: 6500 Baja, Attila u. 3
Fax: +36 79428003
Honlap:

BemutatkozásMagunkról


A Házbazár Ingatlanközvetítő Iroda Egyéni Cég 2000. óta sikeresen működő ingatlanközvetítéssel, ingatlan értékbecsléssel és hitelközvetítéssel foglalkozó családi vállalkozás.

Ingatlanközvetítés:
Tevékenységünk elsősorban Baja és környékének területeit érinti, de egy faktoring céggel kötött szerződés alapján az egész ország területén és a fővárosban is közvetítünk már ingatlanokat.
Kínálatunk legnagyobb részét eladó és bérbeadó lakóingatlanok adják, de foglalkozunk nyaralók, telkek, hétvégi házak, zártkerti ingatlanok, valamint ipari- kereskedelmi, mező gazdasági ingatlanok, üzletek, irodák értékesítésével és bérbeadásával is.

Irodánk teljeskörű szolgáltatást nyújt eladók és vevők részére.
Az adásvételi szerződéseket megbízható, nagy tekintélyű ügyvéddel készíttetjük.

Értékbecslés:
Az ingatlanforgalmi szakértői munkánk során az ingatlanközvetítési megbízások alkalmával tanácsot adunk a reális forgalmi érték megállapításához, legnagyobb részben azonban hivatalos értékbecsléseket készítünk kiemelten bankok, önkormányzatok, cégek és magánszemélyek részére.

Több éves szakmai tapasztalattal, megfelelő referenciákkal végezzük telkek, lakóingatlanok, üzletek, irodák, telephelyek, irodaházak értékbecslését, valamint kisajátítással kapcsolatos ingatlanforgalmi szakértői vélemények készítését.

 


Hirdetések