J&L Safe Team


ElérhetőségekNév: J&L Safe Team
Cím: 6722 Szeged, Török u.
Honlap:

Bemutatkozás2001.  Novembere óta foglalkozom biztosításokkal. Egy olyan cégnél kezdtem a  pályafutásomat akiknek fontos volt az Ügyfél képviselete. Nem csak a  biztosítás megkötése volt a fontos, hanem, hogy utána, ha káresemény  történik, akkor is ott legyenek az Ügyfél mellett. Ezt a szemléletemet  azóta is megtartottam és fontossá vált, hogy Ügyfeleinket teljes körűen  kitudjam szolgálni.
Ezért hoztam létre a J & L Safe Team-et, hogy a teljes körű szolgáltatáshoz hozzátartozzon most már a hitel és ingatlanközvetítés, albérlet közvetítés, hirdetési szerződések megkötése is. Hiszen tudjuk, hogy ebben a világban, sokan nem értenek hozzá és a segítség mindig jól jön.   
Szolgáltatásunkat bővítettem partner cégekkel is: ügyvédi iroda, kivitelező vállalat, vízszerelő, gipszkartonozó, stb... Az ingatlanközvetítést is partner cégekkel összefogva végezzük, az Ügyfelek profi kiszolgálása érdekében.

Figyelem!!!

A Bank felmondta a hitelét? Végrehajtás alatt áll? APEH tartozása van? Közüzemmel, egyéb költséggel elmaradt?

Nem tudja mit tegyen? Hívjon Bizalommal, segítünk! Végrehajtás, Apeh tartozás, közüzemi elmaradások kiváltása banki feltételekkel.
Felmondott hitelére találunk megoldást.

Célunk a mai világban, hogy segítő kezet nyújtsunk az Ügyfeleknek, bármilyen problémával küzdenek!
Nézzünk szembe a problémákkal, együtt megoldjuk!!!
Van megoldás, csak szólni kell!


Szolgáltatásaink:  
Optimális megoldás magányszemélyek részére:  
-    Követelés kivásárlás
-    Végrehajtás kiváltása
-    Adósságrendezés

Deme Judit:   06-20/249-55-69
Gulyás Zsolt: 06-20/340-30-12

 Célom,  hogy a kollégáknak a szemléletemet teljesen átadjam. Kifejezetten olyan  kollégákkal dolgozom együtt, akik profi módon kezelik a helyzeteket és  végzik a munkájukat.   Célunk a mai világban, hogy segítő kezet nyújtsunk az Ügyfeleknek, bármilyen problémával küzdenek: végrehajtás, (jó kapcsolatok, megoldást keresünk, nem árverezni akarunk!) banki elmaradás, stb... Nézzünk szembe a problémákkal együtt!!! Van megoldás, csak szólni kell!


Hirdetések