ImmoTéka Ingatlaniroda


ElérhetőségekNév: ImmoTéka Ingatlaniroda
E-mail:
Telefonszám: 061-201-1821, 0630-202-1892, 0630-921-9029
Fax: 061-201-1821
Honlap:

BemutatkozásKedves Érdeklődőnk! 
Az ImmoTéka Ingatlaniroda fő működési területe a budai I. II. XI. XII., a pesti V. XIII. kerületek, valamint a Buda környéki, főleg etyeki ingatlanok közvetítése. Elsősorban a minőségi lakóingatlanok, irodák, üzletek adásvétele és bérbeadása, valamint építési telkek adásvétele adják tevékenységünk alapját. 1997 óta állunk teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére.

Nagy adatbázissal rendelkezünk úgy a keresés, mint a kínálat terén. Nagy látogatottságú honlapunk van a kezdetektől fogva. Külföldi partnerirodával állunk szerződéses kapcsolatban, együttműködünk az összes jelentősebb ingatlanirodával, napi körlevél formájában azonnal értesülnek ők is ajánlatainkról, ami megkíméli a megbízóinkat attól, hogy több irodával kelljen szerződniük-, kapcsolatban állniuk, hisz a fellelhető kereslet koncentrálódik.

Ha Ön ingatlant kíván eladni, nem kell idejét vesztegetnie a kíváncsiskodó, tájékozódó lakásnézőkre való várakozással, felesleges hirdetésekkel, tiszteljen meg bennünket megbízásával! Irodánk megszűri a potenciális vevőket, megismeri pontos igényüket, tájékoztatja őket az Ön ingatlanáról, hisz pontosan ismeri azt, így Önhöz csak a megfelelő vevőt visszük el, optimális esetben csak azt az EGYET, ŐT!

Teljeskörű szolgáltatásunkkal így lesz egyszerű, és nem rémálom az adás-vétel lebonyolítása az Ön számára! Ha ingatlant kíván vásárolni, kérjük, böngésszen ajánlataink között! Amennyiben valamelyik felkeltette érdeklődését, kérjük, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén. Amennyiben nem talált, ne csüggedjen, küldje el hozzánk igényét, és mi felkutatjuk Önnek a megfelelőt! Több tucat társ-ingatlanirodával tartunk fenn napi kapcsolatot, egy gyors telefon, e-mail, és ügyfelünk igényét máris több száz ajánlatból tudjuk kielégíteni!

Szolgáltatásaink:
- ingatlan felértékelése, hivatalos értékbecslés
- adásvételi szerződés (ügyvédi ellenjegyzéssel, Földhivatali ügyintézéssel)
- bérleti szerződés elkészítése idegen nyelveken is
- külföldi ügyfeleink ingatlanszerzési engedélyezésének lebonyolítása
- tanácsadás érték megállapítás-, adózási-, befektetési-, illeték ügyekben

Elérhetőségeink:
- Telefon: 06-1-201-1821, 06-30-202-1892, 06-30-921-9029
- E-mail: info@immoteka.hu 
 
 
 
 


MunkahelyekImmoTéka Ingatlaniroda
1118 Budapest, Csiki-hegyek u. 14.

Hirdetések