BemutatkozásCégünk az ország legnagyobb ingatlanközvetítő cégének, a Duna Housenak al-franchise partnere.A folyamatosan több mint 25.000 AKTÍV (nincs duplikátum és rég eladott) ingatlan révén biztosan megtaláljuk az Ön által áhított lakást, házat, telket, nyaralót, vendéglátó egységet, vagy akár ipari ingatlant. De ha elsőre mégsem, akkor se legyen csalódott, hiszen havonta 4000 új ingatlannal bővül kínálatunk. A közös adatbázisnak köszönhetően területtől függetlenül Önnek csak egy értékesítővel kell a kapcsolatot tartania! Amennyiben még nincsen duna houseos értékesítője, forduljon hozzánk bizalommal!


Ingatlana eladásában kiemelkedő hatékonysággal jogtiszta segítséget tudunk nyújtani. Egy megbízással több mint 112 irodát és több mint ezerkétszáz értékesítőt bíz meg egyidejűleg = a legnagyobb, minősített ügyfélkörrel tudjuk eladó ingatlanát megismertetni.


Ha Önnek fontos a kiemelkedő szakmai háttér, a lelkiismeretes, kitartó munka és nem utolsó sorban az udvarias ügyfélkezelés, hívjon bennünket bátran! Tapasztalatunkkal időt, energiát és pénzt spórolhat.

 

Köszönettel veszünk minden megkeresést.


MunkahelyekDuna House Franchise
Al-franchise partnerek

Hirdetések