Genius 99 Ingatlanközvetítő - Kaposvár


ElérhetőségekNév: Genius 99 Ingatlanközvetítő - Kaposvár
E-mail:
Telefonszám: 82/414-110
Cím: 7400, Kaposvár, Kontrássy u. 7-9.
Fax: 82/414-111
Honlap:

BemutatkozásCégünk, a Genius 99 Ingatlanközvetítő egy elismert és sikeresen, felkészülten működő ingatlanközvetítő iroda a magyar ingatlanpiacon.

Bemutatkozás Genius 99

Rövidesen a megalakulás után, 1999-ben már egyértelművé vált, hogy a folyamatos fejlődés csak folyamatos változtatások során jöhet létre. Ezért választottunk irodánk létesítésére egy színvonalas, igényes helyet Kaposvár szívében, a Bethlen téri körforgalomtól 100 m-re, a Petőfi Sándor utca 7-9. szám alatt.

Irodánk korszerű magas biztonsági követelményeknek megfelelő számítógépes programokkal felszerelt komplexum, melyek lehetővé teszik a korszerű és rövid határidejű ingatlanértékesítési feladatok elvégzését. Irodáink jó munkakapcsolatot építettek ki az ingatlanközvetítés területén, így naprakész összehasonlító adatok állnak rendelkezésünkre megbízóink folyamatos megelégedésére.

Cégünk a magas szinten ellátott ingatlanközvetítői, forgalmazói és értékbecslési feladatokra elhivatott. Célkitűzésünk a tisztességes és megbízható, jogilag ellenőrzött ügyintézés, megbízóink szolgálatában.

Az ingatlanpiacon szerzett több éves szakmai tapasztalataink, gondosan kiválasztott, felkészült és magasan képzett munkatársaink segítségével garantáljuk megbízóink számára szolgáltatásaink eredményességét és megbízhatóságát Kaposváron, illetve Somogy megyében. Adatbázisunk széles ingatlankínálatot tartalmaz (lsd. panellakások, téglalakások, új építésű ingatlanok, kaposvári családi házak, vidéki családi házak, nyaralók, telkek, üzlethelyiségek, ipari ingatlanok, kiadó ingatlanok) amit kényelmesen az otthonából, az Internet segítségével megtekinthet a www.genius99.hu honlapon és még több más weblapon is, valamint személyesen az ingatlanirodánkban.

Cégünk a hazai piacon folytatott ingatlanértékesítésen illetve közvetítésen kívül foglalkozik befektetők számára folytatott tanácsadással, ingatlanbefektetések értékesítésével és nem utolsó sorban ingatlanok azonnali készpénzes vételével is, és a hozzá tartozó teljes körű, átfogó szolgáltatásokkal,(lsd. Ingatlan szakjogász által végzett jogi képviselet, Adás-vételi szerződés megszerkesztése és ellenjegyzése, teljes körű Földhivatali szolgáltatások, hitelügyintézés,) minden kedves ügyfelünk részére. Szolgáltatásainkról bővebben a Szolgáltatásaink menüpont alatt tájékozódhat. Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük és naponta frissítjük, hogy hatékonyak legyünk és ügyfeleink számára mindig naprakész adatokkal szolgálhassunk. Ha bővebb információra lenne szüksége, lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat menüpont alatt.


Hirdetések