BallaIngatlan


ElérhetőségekNév: BallaIngatlan
Honlap:

BemutatkozásA Balla Ingatlaniroda 2000. augusztus 28.-án nyitott Budaperst  IX. kerületében a József Attila lakótelepen. Az elmúlt években tevékenységünket kiterjesztettük Budapest teljes IX. kerületére, a IV., X., XIV., XV., XVII., XVIII., XIX., és XX. kerület teljes egészére, Siófokra, Szigetszentmiklósra és környékére, és Nyíregyházára, mely kerületekben eddig közel 10 000 megbízást kaptunk ingatlanok értékesítésére, és közel 100 000 elégedett vevő vagy érdeklődő került kapcsolatba velünk.

2005 októberében megnyitottuk második ingatlanirodánkat Budapest XV. kerületében Újpalota legfrekventáltabb helyén, a vásárcsarnok bejáratánál, a 73-as busz megállójában. 2007 július 9.-én nyitottuk harmadik irodánkat a XIX. kerületben a Kispesti Skála áruház földszintjén, majd 2008 májusában a negyedik irodánkat a XVIII. kerület Havanna utca 43-as szám előtti különálló kis épületben. 2008 október elején nyitottuk meg ötödik és hatodik irodánkat a X. kerületi Family Center bevásárlóközpontban, és a XIV. kerületben az Örs Vezér tér 14. szám alatt. Budapesten 2011. november végén a IV. kerület legforgalmasabb helyszínén, az Árpád Üzletház földszintjén nyitjuk meg legújabb, kilencedik ingatlan irodánkat.

Siófoki irodánk a Fő utca 45. szám alatt, a város legforgalmasabb helyén várja az ügyfeleket, és a Balaton tekjes déli részén nyújt megoldást az eladóknak, vevőknek, illetve bérlőknek.

Szigetszentmiklóson 2011. novemberében nyitottuk meg nyolcadik irodánkat, mely Szigetszentmiklós és környéke (Lakihegy, Dunaharaszti, Szigethalom, Taksony, Halásztelek, Tököl) számára jelent megoldást ingatlan problémákban.

Célunk, hogy itt is ügyfeleink teljes megelégedésével nyújthassuk szolgáltatásunkat.

1304_nipe002.jpgSzolgáltatásunk vevőknek TELJESEN INGYENES.

Amennyiben irodánknak megbízást ad egy ingatlan értékesítésére, munkatársunk akár 24 órán belül felkeresi Önt egy előre egyeztetett időpontban, megtekinti az ingatlant, DÍJMENTESEN elkészíti az ingatlan értékmeghatározását, és csapatunk elkezdi az ingatlan értékesítését.

Az ingatlanközvetítést teljes lebonyolítással vállaljuk, ügyfeleink igénye szerint ügyvédi ügyintézést, szerződéskötést biztosítunk (ügyfeleinknek kedvezményes díjszabással), és a hitelt felvenni szándékozóknak hiteltanácsadó partnerünk segít.

Remélem Önt is nemsokára ügyfeleink között tudhatjuk. Bizalmát előre is köszönjük!


Hirdetések