AnDeZ Ingatlaniroda


ElérhetőségekNév: AnDeZ Ingatlaniroda
E-mail:
Telefonszám: 06-20/389-6675
Skype: andezkft
Cím: 1191 Budapest, Üllői út 259.
Honlap:

BemutatkozásCégünk, az ANDEZ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság már több mint tíz éve foglalkozik ingatlanközvetítéssel. A Kft. jogutódja az 1996-ban alapított és Kispesten, valamint a környező kerületekben már sokak által ismert és megkedvelt Andez Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaságnak.

Az AnDeZ Ingatlaniroda komoly szakmai múltra tekint vissza az ingatlanközvetítésben és -fejlesztésben. Az ingatlaniroda ügyvezetője már két évtizede foglalkozik a cég fő tevékenységi körébe eső kérdésekkel, és az ingatlaniroda munkatársai is több éve foglalkoznak ingatlanközvetítéssel. Az ingatlanközvetítő irodának négy főállású munkatársa van, mindegyikük felsőfokú végzettséget, vagy felsőfokú szakmai képesítést szerzett. Az ingatlaniroda vezető munkatársa felsőfokú vagyonértékelő, további két munkatárs pedig ingatlanközvetítői és -értékbecslői képesítéssel rendelkezik és folyamatosan figyelemmel kísérik a szakterületet érintő aktuális jogi, gazdasági változásokat, a piaci folyamatok mozgását, különböző képzések, továbbképzések keretében folyamatosan bővítik ismereteiket, hogy naprakész információkkal állhassanak az ingatlant eladni vagy venni szándékozó ügyfelek szolgálatára.

Az AnDeZ Ingatlaniroda adatbázisának jelentős részét a dél-pesti kerületek, elsősorban kispest eladó családi házai, tégla- és panellakásai, házrészei, telkei alkotják, de az ingatlanközvetítő cég tagja az "Ingatlanegyszer.com"-nak, így munkatársaink - az ingatlanközvetítő iroda által nyilvántartott, eladásra váró ingatlanok mellett - a hálózat társirodáit is meg tudják keresni annak érdekében, hogy segítsenek az Önök számára leginkább megfelelő ingatlan megtalálásában, az adás-vétel előkészítésében.

Szolgáltatásaink között szerepel az ingatlanközvetítésen kívül ingatlan értékbecslői és tanácsadói feladatok ellátása is, melyben a Kispesten található ingatlaniroda munkatársain kívül a vele munkakapcsolatban álló szakértők (igazságügyi ingatlanszakértő, könyvszakértő, jogász, építész, stb.) közreműködésére is számíthat.

Ügyfelei részére az ingatlanközvetítő iroda megbízást vállal vagyonértékelésre, különböző típusú és értékű ingatlanok (ipari-, kereskedelmi-, irodai-, és lakóingatlanok, telkek stb.) értékbecslésére, társasház alapításra, ingatlankezelésre és üzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátására.

Az ingatlaniroda vállalkozik továbbá ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos előkészítő feladatokra, a megadott célokra alkalmas ingatlanok felkutatására, a döntéshez szükséges információk beszerzésére.

Az ingatlanközvetítő cégünk hozzáértését és megbízhatóságát mutatja az is, hogy több önkormányzat részére is ellátunk ingatlanszakértői és tanácsadói feladatokat, illetve e témakörben pályázatok előkészítésében és megvalósításában is részt veszünk.

Ingatlanközvetítői tevékenységünk során igyekszünk arra törekedni, hogy ügyfeleink és partnereink személyre szabott és lehetőleg teljes körű kiszolgálást kapjanak. Szakismereteinkkel és tapasztalatainkkal hozzájárulunk a szerződési egyezség létrehozásához, igény szerint - a megfelelő szakmai hátterek igénybevételével - tanácsot adunk az ingatlanhoz kapcsolódó pénzügyi, adózási, jogi kérdésekben is. Munkánk során alapvető fontosságúnak tartjuk, hogy az ingatlanügyek intézése minden érdekelt fél számára biztonságos legyen és ügyfeleink bizalommal fordulhassanak hozzánk az őket érdeklő kérdésekben.

A XIX. kerületi ingatlaniroda teljes körű hiteltanácsadással is áll ügyfelei rendelkezésére, így a hitelfelvétellel is együtt járó ingatlanügyleteknek a lehetőségekhez képest zökkenőmentes intézését, illetve a legoptimálisabb hitelkonstrukció megkeresése jól szolgálja ügyfeleink kényelmét és biztonságát. Szakmai kollégánk e tekintetben széles körű ismeretekkel rendelkezik.

A kispesti AnDeZ Ingatlaniroda a Generali - Biztosító ZRt. partnerirodájaként 2006-ban tevékenységi körét kibővítette biztosításkötéssel, illetve -tanácsadással is, így e téren is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az ingatlanközvetítői munkához szükséges jogi hátteret a AnDeZ Ingatlanirodával szerződéses viszonyban lévő Harkányi, Czövek és Deme Ügyvédi Iroda (1055. Budapest, Stollár Béla utca 18. fsz. 1.) képzett és nagy tapasztalatú szakemberei látják el, akik mind e téren, mind egyéb jogi jellegű kérdésekben és ügyekben is tájékoztatást és információt nyújtanak. A kispesti ingatlaniroda egyúttal helyt ad a teljes körű ügyvédi szolgáltatást nyújtó ügyvédi irodának is a belvárosban lévő ügyvédi iroda alirodájaként.

A hatékony munkavégzéshez megfelelő irodai- és technikai háttér lehetőségeit megteremtettük ingatlanirodánkban, az ingatlanközvetítői feladat ellátásához jelentős saját hirdetési felület áll rendelkezésünkre.

Az AnDeZ ingatlaniroda Budapest, XIX. kerületében, Kispest centrumában, az Üllői út és a Hunyadi utca sarkán (1191. Budapest, Üllői út 259., bejárat a Hunyadi utca felől) található, ahol barátságos hangulatú ingatlanirodánkban képzett munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre.

Reméljük nemsokára Önt is ügyfeleink között tudhatjuk. Bizalmát előre is köszönjük!


Hirdetések