Sió-Procent Kft.


ElérhetőségekNév: Sió-Procent Kft.
E-mail:
Telefonszám: 20/516-9221
Skype: procentimmobilien
Cím: 8600 Siófok, Széchenyi u. 11. I.em.
Fax: 84/510-142
Honlap:

BemutatkozásSió-Procent Kft.

Cégünk 1992 óta foglalkozik balatoni ingatlan forgalmazásával, bérbeadással, értékbecsléssel, és ingatlanhoz kapcsolódó tanácsadással.

A siófoki ingatlan ként főként új építésű, összkomfortos, luxus kivitelű, panorámás társasházi lakások értékesítését végezzük az Arany- és Ezüstparton, közvetlenül a Balaton parton, egy elegáns vízparti villanegyedben és annak környezetében. Az itt található lakások, apartmanok egyaránt alkalmasak üdülőnek, nyaralónak, de állandó lakás céljára is megfelelnek.

A siófoki ingatlan projektjeink közelében az Aranyparton megvalósult a város egyik kiemelt beruházása, melynek eredményeként 600 m2-es vízfelülettel, úszó-, termál- és élménymedencékkel, jacuzzival, gyermeksarokkal wellness központ épült fel a Balaton partján 2006 nyarára.

Ingatlanközvetítői, ingatlanforgalmazói tevékenységünk a Balaton déli partjára terjed ki. A balatoni ingatlan ajánlataink között található apartman, lakás, üdülő, nyaraló, hétvégi ház, lakóház, családi ház, telek főként az alábbi településeken: Siófok, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonőszöd, Balatonszemes és Balatonlelle, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Balatonaliga.

Az ajánlataink között szereplő használt balatoni ingatlant a megbízás elfogadása előtt teljes részletességgel felmérjük, arról értékbecslést készítünk, s az ebben szereplő összeggel kerül be az ingatlan az adatbázisokba.

A balatoni ingatlan színvonalas megjelenítéséhez sok fotót készítünk és esetenként video-felvételeket is forgatunk, elősegítendő azok minél pontosabb, részletesebb bemutatását.


MunkahelyekSió-Procent Kft.

Hirdetések