INGATLANVADASZ


ElérhetőségekNév: INGATLANVADASZ

Bemutatkozás 

Irodánk országos szinten foglalkozik főleg Magyarországi ingatlanok közvetítésével: családi házak, ikerházak, házrészek, építési telkek, társasházi lakások, téglalakások, panellakások eladása-vétele, bérbeadása a feladataink között szerepel. Mivel sok esetben az ingatlanok állapota ezt megkívánja, vállalunk családi ház-, lakás-, és épületfelújítást is. Sok esetben a telkek eladásának feltétele egy jó építési koncepció, és szóba jöhet kulcsrakész generálkivitelezés.

Tapasztalataink tizenkettő évre nyúlnak vissza, és többszáz ingatlan eladásával büszkélkedhetünk. A történet Szűcs Lászlóval indult, aki a 2001-ben egy budai irodában kezdte pályafutását, amikor az volt a feladata, hogy telek megbízásokat hajtson fel értékesítésre, ezért ő volt a "telekvadász". Majd mikor az értékesítésre kínált közel 180 db gödöllői ún. Csanak (Babati út mentén), és Fenyves (Ottlik Géza utca mentén lévő) területeken kellett eladni telkeket, ott rengeteg eladási tapasztalatot szerzett. A legtöbb telket darabszámban a fenti két területen abban az időben ő adta el. 

Ennek a sikernek köszönhetően kapta meg 2002. őszén a Gödöllői Önkormányzat Őz utcai új parcellázási, fejlesztési terület értékesítési megbízását, melynek eredményéből a TELEKVADÁSZ néven ismert irodát elindította 2003-ban. A városban kiemelkedő menyiségű építési telek eladásával Gödöllőn az elsőszámú telekeladóként vált ismertté, majd felismerve a sokrétűvé váló piaci igényeket a 2007-től INGATLANVADÁSZ reklámnéven futott tovább: ház, ikerház, lakás, iroda eladása-vétele is feladataink között szerepel. 

Rövidtávú tervünk egy egyedi, gördülékenyen, kiterjedten működő értékesítési és piaci rendszer, és struktúra felállítása, amely a jelenlegi piaci tapasztalatokhoz képest reálisabban képviseli mind az eladói, mind a vevői igényeket, és kiemelkedő értéket képvisel a partnereink, és a munkánk által lefedett területek lakói szemében. 

Hosszútávú céljaink között egy stabilabb, kiszámíthatóbb, és rendszerezettebb ingatlanpiac kialakításában szeretnénk szerepet játszani, ahol a vevők biztonságosabban tudnak vásárolni, az eladók könnyebben tudnak eladni.

Kívánjuk, akár elad, akár venni akar, találja meg számításait mielőbb a mi segítségünkkel! 

Üdvözlettel, 
INGATLANVADASZ TEAM


Hirdetések